en

Bedrijf

datacube B.V. is begonnen in 2012. Door jarenlange ervaring in de IT-sector en introductie van BYOD binnen diverse organisaties is gebleken dat lang niet altijd aan de eisen van de gebruiker wordt voldaan m.b.t. ICT voorzieningen voor Laptops, computers, Ipads-, Android Tablets en Smartphones. Er ontstond een noodzaak de dienstverlening, en vooral de continuïteit daarvan, te waarborgen op het gebied van bandbreedte en internetaccess. Met name tijdens belangrijke momenten (examens, lessen, design (CAD) toepassingen).

De onderneming levert op dit gebied advies en installatie. Niet alleen door het toepassen van de datacube, maar ook door kennis te delen met de verantwoordelijken van uw IT-organisatie en Management op het gebied van BYOD (Bring Your Own Device), Virtualisatie, Management Informatie, Applicatielandschap en integratie hiervan.

Over het team

Met een ervaring van ruim 20 jaar in de IT-sector als verander manager heb ik veel te maken gehad met innovatieve producten en diensten. Hierdoor heb ik onder andere veel ervaring in het organiseren en managen van complexe IT-afdelingen en het toepassen van de laatste ontwikkelen binnen een organisatie. Onder mijn leiding lukt het een team te transformeren in professionals met visie en no-nonsense doelen. Veel werkervaring binnen verschillende sectoren waar altijd dienstverlening centraal staat. Klant is koning en denken in oplossingen in plaats van problemen voert de hoofdmoot.


Jacco Heikoop, CEO datacube B.V. 

Neem contact met ons op
voor meer informatie

Contact

+31(0)591-222810

Website en CMS ontwikkeld door X-Interactive